Ucenicul „vrăjitorului“ Steve Jobs se pregăteşte să iasă în lumina reflectoarelor

Postat la 27 octombrie 2011 20 afişări

Moartea lui Steve Jobs, una dintre cele mai mari perso­nalităţi ale industriei IT, a lăsat în urmă un gol imens, care va trebui umplut de locotenenţii săi.

Conferinţa de presă pentru lansarea noului telefon Apple iPhone 4S a evidenţiat talentele şi personalităţile oame­nilor din spatele lui Jobs, care s-au mulţumit până acum să stea, mai mult sau mai puţin, în anonimat, deşi au contribuit în mare măsură la succesul companiei. Rând pe rând au "defilat" prin faţa audienţei nou-promo­vatul director general Tim Cook, "geniul" în design Jonathan Ive, "maestrul" în mar­keting Phil Schiller şi şeful diviziei de inter­net software Eddy Cue, cel care a dezvoltat recent iCloud, un serviciu online de stocare de date. Toţi şi-au construit reputaţii ex­celente în comunitatea restrânsă a giganţilor IT din Sillicon Valley şi au ocazia să ajungă în prim-plan.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ucenic,
Steve Jobs,
IT
/actualitate/ucenicul-vrajitorului-steve-jobs-se-pregateste-sa-iasa-in-lumina-reflectoarelor-8908084
8908084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.