Twitter prin SMS de la Cosmote

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 06 ianuarie 2011 54 afişări

Operatorul de telecomunicatii Cosmote a anuntat astazi un serviciu prin care clientii pot primi gratuit notificari prin SMS de la Twitter.

"Reteaua de microblogging Twitter s-a transformat intr-un mediu de comunicare relevant pentru utilizatorii Cosmote, motiv pentru care am decis sa oferim posibilitatea de a primi gratuit alerte Twitter, completand astfel experienta de utilizare a internetului mobil", a spus Gabriel Ionita, directorul de dezvoltare de produse si servicii al Cosmote Romania.

Consumatorii vor putea stabili intervalele de timp in care sa primeasca alertele si vor avea posibilitatea sa si publice mesaje pe Twitter prin intermediul mesajelor text sau sa acceseze platforma de microblogging prin serviciul web'n'walk. Pentru activarea serviciului este necesar un cont activ de Twitter care sa fie sincrinizat pe telefon prin trimiterea unui text din cele listate de cont (spre exemplu: start) la numarul scurt 89338.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Twitter,
SMS,
Cosmote
/actualitate/twitter-prin-sms-de-la-cosmote-7867673
7867673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.