Twitter are o valoare de piaţă de până la 11 miliarde de dolari şi s-ar putea lista la bursă în 2014

Postat la 04 ianuarie 2013 15 afişări

Twitter are o valoare de piaţă de până la 11 miliarde de dolari şi se pregăteşte pentru listarea la bursă în 2014, potrivit companiei de analize financiare Greencrest, relatează The Guardian.

Evaluarea se bazează pe tranzacţiile cu acţiuni Twitter pe pieţele secundare.

În 2011, Twitter a fost evaluată în timpul unei operaţiuni de finanţare la 8 miliarde de dolari, apoi la 10 miliarde de dolari, pe pieţele secundare.

După problemele întâmpinate de Facebook cu oferta publică iniţială din mai 2012, valoarea de piaţă a Twitter a scăzut la 9 miliarde de dolari.

Max Wolff, analist la Greencrest, a arătat că valoarea Twitter a avut de suferit în urma speculaţiilor că Apple este interesată să cumpere compania, dar apoi şi-a revenit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Twitter,
bursă,
Greencrest
/actualitate/twitter-are-o-valoare-de-piata-de-pana-la-11-miliarde-de-dolari-si-s-ar-putea-lista-la-bursa-in-2014-10427168
10427168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.