Turnul „fantomă“ din Piaţa Victoriei, vândut pentru 50 mil. euro către doi investitori

Postat la 01 august 2012 43 afişări

Industrialexport şi Avrig 35 au vândut clădirea către oamenii de afaceri Ioannis Papalekas şi Dragoş Bîlteanu.

22 de etaje pe o înălţime de 106 metri, peste 50 de litigii care au culminat cu un dosar de insolvenţă şi mai mult de trei ani în care clădirea de birouri Tower Center din Piaţa Victoriei nu a fost folosită, deşi construcţia era gata.

Aşa poate fi rezumată istoria zbuciumată a celei mai înalte clădiri de birouri din Bucureşti la ora actuală, preluată de către oamenii de afaceri Dragoş Bîlteanu şi Ioannis Papalekas, doi dintre cei mai puternici investitori din imobiliarele locale, în urma unei tranzacţii de circa 50 mil. euro.

Imobilul, care prin înălţime domină Piaţa Victoriei, a fost dezvoltat de firmele Avrig 35 şi Industrialexport, care s-au judecat mai mulţi ani la diverse instanţe.

Tranzacţia a fost complexă şi a fost bazată în primul rând pe o creanţă de aproape 190 de milioane de lei (circa 44 mil. euro) pe care Industrialexport o avea faţă de Tower Center Internaţional (TCI), firma dezvoltatoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/turnul-fantoma-din-piata-victoriei-vandut-pentru-50-mil-euro-catre-doi-investitori-9914190
9914190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.