"Turist în oraşul meu", concurs pe Mediafax.ro. Înscrieţi fotografii cu oraşul vostru şi puteţi câştiga excursii

Postat la 02 aprilie 2013 17 afişări

Mediafax. ro porneşte, marţi, o campanie destinată promovării oraşelor din România, prin care îndeamnă locuitorii să îşi prezinte singuri cele mai frumoase locuri din oraşele lor şi să adune cât mai mulţi susţinători, prin intermediul platformei disponibile.

"Turist în oraşul meu", concurs pe Mediafax.ro. Înscrieţi fotografii cu oraşul vostru şi puteţi câştiga excursii

 Campania se va desfăşura exclusiv online, sub forma unui concurs de fotografie, în care participanţii trebuie să încarce o imagine reprezentând un loc frumos din oraşul lor, alături de o scurtă descriere şi apoi să strângă cât mai multe voturi. Fiecare participant se va înregistra în concurs, introducându-şi numele şi adresa de email şi va putea încărca o singură fotografie, pe orasulmeu.mediafax.ro.

Această campanie va dura trei săptămâni, iar la final vor fi desemnaţi trei câştigători, în ordinea numărului de voturi adunate. Premiile acordate constau în pachete turistice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/turist-in-orasul-meu-concurs-pe-mediafax-ro-inscrieti-fotografii-cu-orasul-vostru-si-puteti-castiga-excursii-10706999
10706999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.