Turcia scuturată de cutremure: Mai multe clădiri s-au prăbuşit, între care şi un hotel

Postat la 10 noiembrie 2011 49 afişări

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 s-a produs miercuri în provincia Van, din estul Turciei, provocând prăbuşirea mai multor clădiri, între care şi un hotel, relatează site-ul Today's Zaman.

Epicentrul cutremurului, care s-a produs la ora locală 21.30 (21.30, ora României), a fost localizat în districtul Edremit, situat la 15 kilometri de centrul oraşului Van. Conform presei, mai multe clădiri s-au prăbuşit la Van. Deocamdată nu există informaţii despre victime. Echipe de intervenţie şi ambulanţe au fost trimise la Hotelul Bayram din oraşul Van, care avea cinci etaje. Potrivit unor informaţii, la hotelul prăbuşit erau cazaţi jurnalişti şi oficiali de la Semiluna Roşie turcă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turcia,
cutremure,
cladiri,
hotel,
victime
/actualitate/turcia-scuturata-de-cutremure-mai-multe-cladiri-s-au-prabusit-intre-care-si-un-hotel-8956703
8956703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.