Turcia abandonează proiectul de construcţie al autostrăzii către România

Postat la 25 septembrie 2012 14 afişări

Turcia a decis să iasă din proiectul pentru construirea autostrăzii Ruse-Svilengrad care ar lega România de Turcia şi Grecia prin Bulgaria, scrie Novinite.

Bulgaria şi Qatar vor continua negocierile pentru înfiinţarea companiei de proiect pentru construirea autostrăzii, a afirmat ministrul bulgar al dezvoltării regionale Lilyana Pavlova. Ea a clarificat faptul că decizia Turciei de a părăsi proiectul nu este încă oficială. La sfârşitul lunii mai, Turcia şi Qatar şi-au luat angajamentul de a construi autostrada după ce la începutul lunii Pavlova anunţase că Bulgaria caută parteneriate public-private pentru construirea tronsoanelor de drum Ruse-Veliko Tarnovo-Svilengrad-Istanbul.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turcia,
infrastructura,
proiect,
autostrada
/actualitate/turcia-abandoneaza-proiectul-de-constructie-al-autostrazii-catre-romania-10118511
10118511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.