Turcia a efectuat noi atacuri aeriene asupra poziţiilor ocupate de kurzi în provincia siriană Afrin

Postat la 09 februarie 2018 68 afişări

Avioanele de luptă ale Turciei au reluat, vineri, atacurile asupra poziţiilor ocupate de kurzii din provincia siriană Afrin, distrugând mai multe adăposturi şi depozite de armament ale kurzilor, a anunţat Armata turcă, relatează The Associated Press.

Turcia a efectuat noi atacuri aeriene asupra poziţiilor ocupate de kurzi în provincia siriană Afrin

Potrivit agenţiei Anadolu, atacurile aeriane au fost efectuate de avioante de luptă F-16 asupra oraşelor Huruz şi Kefer Jenne, dar şi asupra regiunilor Sheran, Jinderes şi Raju. Raidurile aeriene au început la miezul nopţii şi s-au încheiat vineri dimineaţa.

Armata turcă a precizat că avioanele de vânătoare au bombardat 19 ţinte, printre care adăpostruri kurde şi depozite de armament. Toate avioanele s-au întors în bazele din Turcia în condiţii de siguranţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.