Tunelul pe sub Parlament, supus aprobării noului plen al Camerei Deputaţilor, după ce obţine avize de la SRI şi MApN

Postat la 26 noiembrie 2012 21 afişări

Proiectul tunelului care va face parte din Diametrala Nord-Sud şi va trece pe sub Palatul Parlamentului va fi supus votului viitorului plen al Camerei Deputaţilor, după ce vor fi obţinute avizele de la SRI şi Ministerul Apărării Naţionale.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a discutat, în şedinţa de luni, scrisoarea trimisă de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, referitoare la avizarea tunelului care va trece pe sub Palatul Parlamentului, fiind dat un acord de principiu.

Primarul Sorin Oprescu a sesizat Biroul Permanent al Camerei pentru obţinerea avizului "în vederea elaborării documentaţiei de urbanism necesară realizării arterei de circulaţie Diametrala Nord-Sud: Bd. Buzeşti - Str. Berzei - Str. Vasile Pârvan - Str B.P. Haşdeu - Str. Uranus - Calea Rahovei".

"Este vorba despre un acord de principiu, în condiţiile în care secretarul general interimar al Camerei Deputaţilor, doamna Ileana Luncan, este însărcinat de Biroul Permanent să ia legătura cu toate instituţiile care trebuie să avizeze un astfel de proiect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Camerei Deputaţilor,
SRI,
MApN
/actualitate/tunelul-pe-sub-parlament-supus-aprobarii-noului-plen-al-camerei-deputatilor-dupa-ce-obtine-avize-de-la-sri-si-mapn-10351153
10351153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.