Tunelul drogurilor: 14 tone de canabis, confiscate la graniţa americană

Postat la 17 noiembrie 2011 16 afişări

Autorităţile americane au anunţat miercuri că au descoperit un important tunel la frontiera cu Mexicul, destinat introducerii de droguri şi imigranţi în Statele Unite, dar şi arestarea a 15 presupuşi traficanţi de stupefiante, suspectaţi că fac parte din cartelul mexican Zeta.

Agenţi de vamă au confiscat 14 tone de canabis în tunelul care asigură legătura între nişte depozite de droguri din oraşul mexican Tijuana şi nişte hangare din Otay Mesa, la periferia San Diego (California), a anunţat o purtătoare de cuvânt a Administraţiei americane a Vămilor şi Imigraţiei (ICE).

"Este vorba despre un important tunel transfrontalier destinat transportului drogurilor", se arată într-un comunicat al agenţilor vamali.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tunel,
droguri,
canabis,
graniţa americană
/actualitate/tunelul-drogurilor-14-tone-de-canabis-confiscate-la-granita-americana-8984289
8984289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.