Tudose, despre rămânerea în Guvern a lui Viorel Ilie: E opinia ALDE; nu lucrează cu Bruxelles-ul

Postat la 13 octombrie 2017 70 afişări

Premierul Mihai Tudose a explicat, vineri, rămânerea în Guvern a ministrului Viorel Ilie, în condiţiile în care alţi doi miniştri cu probleme în justiţie au demisionat, arătând că aceasta este opinia partenerilor ALDE şi că Ilie nu lucrează cu Bruxelles-ul.

Tudose, despre rămânerea în Guvern a lui Viorel Ilie: E opinia ALDE; nu lucrează cu Bruxelles-ul

Întrebat dacă nu e lipsă de consecvenţă faptul că păstrează un ministru care are probleme la DNA (Viorel Ilie, n.r.), în timp ce Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au demisionat, Tudose a răspuns: „Am vorbit despre cele două colege nu despre incompetenţă şi nu de faptul că sunt vinovate, ci despre percepţia pe care o poate avea la Bruxelles.... Am înţeles, domnul Ilie Viorel nu lucrează cu Bruxelles-ul”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.