Trupul neinsufletit al presedintelui polonez, repatriat duminica dupa-amiaza

Postat la 11 aprilie 2010 14 afişări

Trupul neinsufletit al presedintelui polonez Lech Kaczynski, care a decedat sambata dimineata intr-un accident produs in apropiere de Smolensk, in vestul Rusiei, va fi repatriat la ora 12.00 GMT (15.00 ora Romaniei), a anuntat postul national de radio din Polonia.

"Onorurile militare vor avea loc la Smolensk la trupurile neinsufletite ale presedintelui si sotiei sale. Cadavrele vor fi transportate intr-un avion militar Casa", a declarat un corespondent al radioului rus, adaugand ca sosirea este prevazuta pentru ora locala 14.00 (15.00 ora Romaniei).

Anterior, o sursa din cadrul administratiei locale declarase pentru RIA Novosti ca trupul neinsufletit al presedintelui polonez Lech Kaczynski va fi transportat direct la Varsovia de la locul accidentului, in timp ce toate celelalte cadavre vor fi trimise la Moscova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Polonia,
accident,
avion,
prabusire,
victime
/actualitate/trupul-neinsufletit-al-presedintelui-polonez-repatriat-duminica-dupa-amiaza-5867853
5867853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.