Trump: „Putin e deştept, liderii occidentali sunt proşti”

Postat la 01 martie 2022 3142 afişări

Trump: „Putin e deştept, liderii occidentali sunt proşti”

Donald Trump a spus că Vladimir Putin este deştept, în timp ce restul liderilor occidentali sunt proşti. Trump a descris strategia lui Putin în Ucraina ca fiind una genială şi minunată. Democraţii şi veteranii militari l-au criticat pe Donald Trump pentru cuvintele sale.

Fostul preşedinte Donald Trump l-a lăudat din nou pe preşedintele rus, spunând că este „inteligent”.

„Ieri, am fost întrebat de reporteri dacă eu cred că preşedintele Putin este inteligent. Am spus: Bineînţeles că este inteligent„, a declarat Trump în faţa mulţimii de la Conferinţa de acţiune politică conservatoare (CPAC) din Orlando, Florida.

„Problema nu este că Putin este deştept, că bineînţeles că este deştept, ci adevărata problemă este că liderii noştri sunt proşti„, a spus Trump.

Trump şi-a exprimat de mult timp admiraţia pentru Putin, iar săptămâna aceasta a descris strategia sa de război în Ucraina ca fiind „minunată” şi „genială.” Democraţii şi veteranii militari l-au criticat pe fostul preşedinte pentru cuvintele sale elogioase despre liderul rus, în contextul unui atac brutal asupra unei naţiuni independente.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lideri,
vladimir putin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.