Tribunalul Bucureşti, rămas în pronunţare pe cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali

Postat la 27 iunie 2013 47 afişări

Un judecător de la TB a rămas în pronunţare, joi, în cazul cererii de contopire a pedepselor primite de Gigi Becali, urmând să stabilească dacă dispune suspendarea executării, cum cer avocaţii acestuia, sau aplicarea unui spor de un an de închisoare, cum solicită DNA.

Tribunalul Bucureşti, rămas în pronunţare pe cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali

 Procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a arătat joi, la Tribunalul Bucureşti (TB), că Becali a comis o pluralitate de infracţiuni, cu grad ridicat de pericol şi în participaţie penală cu un anturaj infracţional, astfel că se impune aplicarea unui spor de pedeapsă de un an.

Reprezentantul DNA i-a explicat judecătorului Marin Marino Constantin că finanţatorul Stelei a săvârşit fapte grave, iar pentru cele mai grave dintre acestea a primit doar trei ani de închisoare. El a mai arătat că, potrivit normelor legale în vigoare, Becali poate fi eliberat după ce execută două treimi din pedeapsă, respectiv doi ani de închisoare, şi a subliniat că, în opinia sa, această pedeapsă este mică în raport cu numărul şi gravitatea faptelor comise.

Potrivit procurorului, activitatea infracţională a lui Becali are periodicitate şi ritmicitate, iar în acest context el ar trebui să petreacă mai mult timp în detenţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tribunalul-bucuresti-ramas-in-pronuntare-pe-cererea-de-contopire-a-pedepselor-lui-gigi-becali-11035608
11035608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.