Trenuri cu întârzieri între 20 şi 50 de minute, în estul ţării

Postat la 10 ianuarie 2013 16 afişări

Mai multe trenuri care circulă prin estul ţării ajung la destinaţii cu întârzieri, în medie, între 20 şi 50 de minute, din cauza restricţiilor de viteză, nefiind linii închise din cauza gerului sau a zăpezii.

"Pe calea ferată, la nivel naţional, nu sunt linii închise, dar circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Circulaţia trenurilor se desfăşoară, joi dimineaţă, cu restricţii de viteză pe patru intervale de staţii aflate pe raza Regionalei CF Galaţi, respectiv între staţiile Adjud şi Ghimeş (50 km/h), Adjud şi Buzău (50 km/h), Buzău şi Făurei (30 km/h) şi Mărăşeşti - Tecuci - Lieşti (50 km/h), din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivelul solului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Trenuri,
întârzieri,
viteză
/actualitate/trenuri-cu-intarzieri-intre-20-si-50-de-minute-in-estul-tarii-10447333
10447333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.