Trei raniti dupa o explozie pe platforma Petromidia

Postat la 10 octombrie 2010 72 afişări

O explozie s-a produs duminica seara pe platforma de la Petromidia Navodari, in urma incidentului trei persoane fiind ranite usor. Incidentul s-a produs in urma fisurarii unei conducte sub presiune, in timpul unor probe.

Accidentul de pe platforma Petromidia s-a produs din cauza fisurarii unei conducte in timpul probelor de presiune la un reactor, iar in urma incidentului unul dintre muncitori a suferit rani superficiale la maini, de la aburul evacuat, si ceilalti doi au contuzii minore, starea lor fiind buna.

Primele informatii aratau ca pe platforma Petromidia a avut loc o explozie urmata de un incendiu. Ulterior, reprezentantii societatii Rompetrol au spus ca nu a fost vorba de un incendiu, ci de o fisurare a unei conducte sub presiune, in timpul unor probe.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Petromidia,
explozie,
Rompetrol,
raniti,
accident
/actualitate/trei-raniti-dupa-o-explozie-pe-platforma-petromidia-7463357
7463357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.