Trei dintre bebelusii care au murit la Maternitatea Giulesti erau pe mese si nu in incubatoare

Postat la 17 august 2010 15 afişări

Trei dintre bebelusii aflati in Sectia de Terapie Intensiva a Maternitatii Giulesti atunci cand s-a produs explozia erau asezati pe mese si nu in incubatoare, ei fiind si primii care si-au pierdut viata, din cauza lipsei de oxigen si a intoxicatiei cu fum, a spus, marti, procurorul Marius Iacob.

Procurorul care conduce cercetarile in cazul exploziei de la Maternitatea Giulesti, Marius Iacob, a mai spus ca in cazul anchetei este audiata asistenta care trebuia sa fie in camera bebelusilor la momentul exploziei.

Intrebat ce au gasit anchetatorii in camera in care s-a produs explozia, procurorul a spus ca erau atat cele opt incubatoare, cat si trei mese pe care fusesera pusi cei trei bebelusi care au decedat la Maternitatea Giulesti din cauza lipsei de oxigen si a intoxicatiei cu fum.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maternitate,
accidente,
incubatoare,
copii
/actualitate/trei-dintre-bebelusii-care-au-murit-la-maternitatea-giulesti-erau-pe-mese-si-nu-in-incubatoare-6929591
6929591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.