Trei brokeri au făcut 70% din tranzacţiile de pe bursă în noiembrie

Postat la 29 noiembrie 2012 12 afişări

Swiss Capital, Raiffeisen Capital&Investment şi cehii de la Wood au intermediat împreună 70% din tranzacţiile derulate pe bursă în noiembrie.

Brokerii de la Swiss Capital, firma condusă de Bogdan Juravle, au atins o cotă de piaţă record de 54%, după ce au intermediat tranzacţii cu acţiuni de 695 mil. lei. Swiss a intermediat cele mai mari tranzacţii de pe bursă din acest an, respectiv transferul unui pachet de 3,8% din acţiunile Fondului Proprietatea (FP) între fonduri de investiţii. Tranzacţiile s-au ridicat la 282 mil. lei. Raiffeisen şi Wood, care ocupă locurile doi, respectiv trei în top, au intermediat plasamentul privat prin care BERD a vândut 0,4% din acţiunile Petrom pentru circa 86 mil. lei.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brokeri,
bursa,
tranzactii,
financiar
/actualitate/trei-brokeri-au-facut-70-din-tranzactiile-de-pe-bursa-in-noiembrie-10358998
10358998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.