Transferurile de bani în străinătate ale spaniolilor au atins un nivel record în aprilie cel mai ridicat nivel după 1990

Postat la 01 iunie 2012 40 afişări

Transferurile de bani în străinătate ale spaniolilor alarmaţi de situaţia precară a băncilor au atins în aprilie cel mai ridicat nivel după 1990, de când sunt consemnate date de acest tip.

Spania a ajuns în prima linie a crizei datoriilor din zona euro, iar problemele financiare ale regiunilor şi ale băncilor riscă să provoace o gaură mare în finanţele publice, în timp ce costul împrumuturilor se apropie de un nivel la care ţara va fi nevoită să ceară sprijin extern. Datele Băncii Spaniei arată că spaniolii au trimis luna trecută în străinătate 66,2 miliarde de euro, cel mai mult după 1990. În urmă cu un an, în Spania au intrat fonduri nete de 5,4 miliarde de euro.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transferuri,
bani,
spania,
economii
/actualitate/transferurile-de-bani-in-strainatate-ale-spaniolilor-au-atins-un-nivel-record-in-aprilie-cel-mai-ridicat-nivel-dupa-1990-9693883
9693883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.