Traian Băsescu: Obligaţi-i pe noii aleşi să-şi respecte promisiunile electorale

Postat la 09 iunie 2012 17 afişări

Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis un mesaj public cu ocazia alegerilor locale din data de 10 iunie, în care afirmă următoarele:

"Duminică au loc alegeri locale. Fac apel către toate instituţiile statului legal implicate în procesul electoral să asigure desfăşurarea corectă, în condiţii de legalitate şi transparenţă, a procesului electoral.

Îi îndemn, totodată, pe toţi românii cu drept de vot să participe la alegerile locale, astfel încât rezultatul acestui scrutin să legitimeze noii aleşi şi să-i oblige să respecte promisiunile electorale.

Solicit formaţiunilor politice participante la alegeri să respecte regulile în timpul alegerilor locale, să asigure prezenţa reprezentanţilor în secţiile de vot şi să asigure desfăşurarea corectă a procesului electoral şi a procesului de numărare a voturilor."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Basescu,
alegeri,
vot,
mesaj
/actualitate/traian-basescu-obligati-i-pe-noii-alesi-sa-si-respecte-promisiunile-electorale-9726472
9726472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.