TRAGEDIE la Cirque du Soleil: O acrobată a murit după ce a căzut în timpul unui spectacol la Las Vegas

Postat la 01 iulie 2013 68 afişări

O artistă a Cirque du Soleil a murit, sâmbătă seara, după ce a căzut în timpul unui spectacol de acrobaţie care a avut loc la Las Vegas, în Statele Unite, a anunţat duminică circul canadian într-un comunicat.

TRAGEDIE la Cirque du Soleil: O acrobată a murit după ce a căzut în timpul unui spectacol la Las Vegas

 Sarah Guyard-Guillot, în vârstă de 31 de ani şi mamă a doi copii, cunoscută după numele de artistă ca Sassoon, a decedat sâmbătă cu puţin timp înainte de miezul nopţii la Centrul medical universitar din Las Vegas (Nevada, vest), unde a fost transportată după ce a căzut de la 15 metri înălţime în timpul spectacolului Kà, la teatrul MGM Grand, a declarat pentru AFP institutul medico-legal al comitatului Clark.

"Toată familia Cirque du Soleil este profund îndurerată de moartea accidentală a lui Sarah (Sassoon) Guyard, artistă a producţiei Kà", scrie circul într-un comunicat difuzat duminică.

"Am inima zdrobită", a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberté. "Suntem complet distruşi de această veste. Sassoon era o artistă prezentă în KÀ de la începutul spectacolului, în 2006, şi făcea parte integrantă din familia noastră foarte strânsă a Cirque du Soleil. Aceasta ne aminteşte, cu multă simplitate şi respect, cât de extraordinar este fiecare dintre artişti noştri şi aceasta în fiecare noapte", a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tragedie-la-cirque-du-soleil-o-acrobata-a-murit-dupa-ce-a-cazut-in-timpul-unui-spectacol-la-las-vegas-11056966
11056966
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.