Tragedie în secţia ATI Piatra Neamţ: un incendiu a ucis 10 oameni, iar 7 sunt răniţi

Autor: Petru Mazilu Postat la 14 noiembrie 2020 1129 afişări

Bilanţul incendiului de la secţia de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ se ridică la 10 morţi şi 7 răniţi. Medicul de gardă care a încercat să îşi salveze pacienţii este în stare gravă.

Tragedie în secţia ATI Piatra Neamţ: un incendiu a ucis 10 oameni, iar 7 sunt răniţi

Bilanţul incendiului de la secţia de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ a ajuns la 10 morţi şi 7 răniţi.

Medicul de gardă care a încercat să-i salveze pe pacienţi a suferit multiple arusri cu arsuri şi va fi transferat la Spitalul Judetan din Iaşi.

 La faţa locului va ajunge şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tataru.

La spitalul din Piatra Neamţ vor ajunge o autospecială pentru transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD cu medic de la Neamţ, o autospecială pentru transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD cu medic de la Iaşi, o autospecială pentru transport victime multiple de la Bacău, o autospecială pentru transport victime multiple de la Suceava şi nouă ambulanţe tip B de la Servicul Judeţean Neamţ.

- STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE -

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
spital,
victime

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.