Traficul rutier spre litoral si statiunile montane, monitorizat dintr-un elicopter al MAI

Postat la 01 mai 2010 13 afişări

Politia Rutiera monitorizeaza traficul rutier din elicopter in mini-vacanta de 1 mai, prima actiune de acest gen avand loc vineri, intre orele 16.00 si 21.00, cand au fost survolate tronsoanele de drum A2, DN3A si DN39 pentru urmarirea circulatiei catre litoral, urmatoarea fiind programata duminica.

Politistii rutieri desfasoara activitati de monitorizare a principalelor tronsoanele de drum ce coverg spre zona litoralului, activitati desfasurate si cu sprijinul Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Adiministratiei si Internelor care a pus la dispozitie un elicopter, informeaza, sambata, Politia Romana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elicopter,
MAI,
monitorizare,
statiuni
/actualitate/traficul-rutier-spre-litoral-si-statiunile-montane-monitorizat-dintr-un-elicopter-al-mai-6079817
6079817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.