Toyota recheamă 2,77 milioane de maşini la nivel global: Au defecţiuni la sistemul de direcţie şi la cel al pompei de apă

Postat la 14 noiembrie 2012 47 afişări

Toyota va rechema în service 2,77 milioane de autovehicule la nivel global, după ce descoperit defecţiuni la sistemul de direcţie şi la cel al pompei de apă, a informat, miercuri, grupul nipon, la o lună după ce a anunţat un alt program de rechemare, pentru 7,4 milioane de maşini.

Noul program de inspecţie şi remediere a defecţiunilor vizează unele modele hibrid şi pe benzină ale producătorului auto nipon, potrivit Bloomberg. Prius şi Corolla se află printre modelele rechemate, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Toyota. Grupul nu a fost informat, până în prezent, despre accidente rezultate în urma acestor defecţiuni. Toyota nu a furnizat estimări privind costul programului. Noua serie de rechemări vine în contextul eforturilor preşedintelui Toyota, Akio Toyoda, de a reconstrui reputaţia pentru calitate a producătorului auto.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
toyota,
rechemare,
masini,
service
/actualitate/toyota-recheama-2-77-milioane-de-masini-la-nivel-global-au-defectiuni-la-sistemul-de-directie-si-la-cel-al-pompei-de-apa-10317784
10317784
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.