Toyota, Honda şi Nissan au rechemat peste 3 milioane de automobile pentru o defecţiune la airbag-uri

Postat la 11 aprilie 2013 20 afişări

Toyota, Honda şi Nissan au rechemat pentru verificări peste 3 milioane de automobile comercializate în întreaga lume, din cauza unor defecte la sistemele airbag.

Toyota, Honda şi Nissan au rechemat peste 3 milioane de automobile pentru o defecţiune la airbag-uri

 Toyota a retras 1,73 milioane de autovehicule, iar Honda aproximativ 1,14 milioane, deciziile celor două companii afectând clienţii de pe mai multe continente. Nissan a rechemat 137.000 de maşini în Japonia, transmite Bloomberg.

Airbag-urile suspectate a fi defecte sunt produse de compania japoneză Takata, ale cărei acţiuni s-au prăbuşit joi cu 15%.

Potrivit Toyota, defecţiunea poate cauza activarea la întâmplare a airbag-urilor pentru locurile din faţă sau a sistemului de blocare a centurilor de siguranţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/toyota-honda-si-nissan-au-rechemat-peste-3-milioane-de-automobile-pentru-o-defectiune-la-airbag-uri-10734615
10734615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.