Touroperatorii din turism încep să anunţe ofertele din 2021. Unde vor călătorii românii anul viitor

Autor: Andra Stroe Postat la 19 noiembrie 2020 89 afişări

Touroperatorii din turism încep să anunţe ofertele din 2021. Unde vor călătorii românii anul viitor

Turoperatorul Cocktail Holidays a lansat oferta de chartere primăvară/vară 2021 către destinaţiile consacrate din portofoliu: Egipt, Grecia, Turcia şi Spania, şi anunţă reduceri early booking de până la 60% la cazare.

În primăvară, compania va opera charterele către Sharm El Sheikh şi Hurghada – Egipt – şi cele de Paşte către insulele greceşti Creta şi Rodos. Potrivit reprezentanţilor businessului, în perioada early booking, preţurile unui sejur de 7 nopţi în Egipt încep de la 423 de euro/persoană, iar pentru ofertele de Paşte, tarifele pornesc de la 399 euro/persoană pentru pachete cu zbor charter direct, cazare 5 nopţi cu mic dejun, transferuri aeroport-hotel-aeroport, asistenţă turistică în limba romană, asigurare completă storno şi medicală cu protecţie COVID-19 şi transferul intern din diverse oraşe către aeroportul Otopeni.

Despre comportamentul turiştilor români în ultimele luni, Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays, spune că „anul aceasta a fost plin de provocări din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19. Comportamentul turiştilor s-a modificat şi el, sunt mult mai precauţi, pun mai multe întrebări despre asigurări şi cât de sigure sunt destinaţiile”.

În ceea ce priveşte charterele iernii, turiştii români manifestă în continuare un interes ridicat faţă de destinaţiile clasice din Egipt si Turcia, notează reprezentanţii businessului. Preţul unui pachet de Revelion de şase nopţi în Alanya, de pildă, cu toate taxele incluse, la un hotel de 5 stele, în regim all inclusive, porneşte de la 529 de euro/persoană.

„Turiştii se pot înscrie cu o taxă de rezervare de doar 25 euro/adult şi 10 euro/copil. Iar dacă pandemia va impune anularea zborurilor, oferim garanţia  restituirii integrale a sumei achitate. Vom avea şi două premiere în vara anului 2021: zboruri charter către Araxos, în Grecia şi Dalaman, în Turcia."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
romani,
turism

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.