Toţi directorii din Hidroelectrica au fost revocaţi din funcţie. Peste 150 de angajaţi au fost concediaţi

Postat la 17 ianuarie 2013 13 afişări

Toţi directorii din Hidroelectrica au fost revocaţi din funcţie, iar postul de director general urmează să fie ocupat în urma unui concurs, a anunţat joi reprezentantul administratorului judiciar al producătorului de energie, Remus Borza.

Fostul director general al companiei, Ştefan Gheorghe, a preluat funcţia de director adjunct.

Hidroelectrica este deţinută de Ministerul Economiei şi se află în insolvenţă din iunie anul trecut.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica a semnat miercuri preavize de concediere pentru 154 de salariaţi ai companiei de stat şi a redus alte 161 de posturi care erau vacante.

"În 16 ianuarie am semnat preavize de concediere pentru 154 de salariaţi ai Hidroelectrica, iar alte 161 de posturi care erau vacante, deci neocupate, au fost închise", a declarat joi, într-o conferinţă de presă, reprezentantul administratorului judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hidroelectrica,
directori,
angajaţi
/actualitate/toti-directorii-din-hidroelectrica-au-fost-revocati-din-functie-peste-150-de-angajati-au-fost-concediati-10482398
10482398
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.