Tot mai mulţi şefi de companii din SUA sunt dispuşi să facă angajări

Postat la 29 martie 2012 13 afişări

Şefii de companii din SUA consideră că perspectivele economice s-au îmbunătăţit în primul trimestru şi tot mai mulţi dintre ei sunt pregătiţi să facă angajări în următoarele şase luni, potrivit unui sondaj în mediul de afaceri efectuat de compania de cercetare Roundtable.

Indicele privind perspectivele economice a înregistrat în primul trimestru cea mai mare creştere după cea din trimestrul al treilea al anului 2009, datorită îmbunătăţirii cererii din Statele Unite, care a compensat temerile privind intrarea în recesiune a Europei. În domeniul pieţei muncii, 42% dintre directorii generali ai companiilor au afirmat că intenţionează să facă noi angajări în SUA, în următoarele şase luni, cu 16 puncte procentuale mai mulţi faţă de sondajul din decembrie şi de peste două ori mai mulţi faţă de cei 16% care vor să facă reduceri de personal.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
companii,
angajari,
economie
/actualitate/tot-mai-multi-sefi-de-companii-din-sua-sunt-dispusi-sa-faca-angajari-9449101
9449101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.