Topul ţărilor cu cele mai multe zile obligatorii de concediu plătit

Autor: Ştefan Stan Postat la 04 mai 2013 43 afişări

EmploymentLawHQ, o companie care monitorizează piaţa muncii, a alcătuit un infografic care dezvăluie cele 25 de ţări care îşi obligă cetăţenii să ia concediu plătit.

Topul ţărilor cu cele mai multe zile obligatorii de concediu plătit

EmploymentLawHQ, o companie care monitorizează piaţa muncii, a alcătuit un infografic care dezvăluie cele 25 de ţări care îşi obligă cetăţenii să ia concediu plătit, scrie Business Insider. În Statele Unite, oamenii muncesc aproape tot anul, foarte rar luându-şi concediu. În 2012, americanii au avut în medie numai 12 zile de vacanţă. Totuşi, unele ţări preţuiesc vacanţele atât de mult încât practic îşi obligă cetăţenii să îşi ia concediu. Austria este în fruntea clasamentului, cu un număr de 42 de zile obligatorii de concediu plătit. La celălalt capăt al topului, SUA ocupă ultimul loc, cu 0 zile obligatorii de vacanţă pe an.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concediu,
plati,
top,
vacanta,
business
/actualitate/topul-tarilor-cu-cele-mai-multe-zile-obligatorii-de-concediu-platit-10842160
10842160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.