Topul statelor UE în care românii au rămas fără permis

Postat la 11 august 2010 12 afişări

292 de români au rămas fără permise, anul acesta, după ce au încălcat regulile de circulaţie pe teritoriul Uniunii Europene. Viteza, consumul de alcool şi depăşirile interzise au fost principalele cauze care i-au lăsat fără permis pe şoferii din România.

Cele mai multe abateri au fost înregistrate în Italia, unde 74 de români au rămas fără dreptul de a conduce. Cele mai frecvente cazuri vizau depăşirea vitezei legale. Alţi 67 de români au fost sancţionaţi cu ridicarea permisului în Belgia, de regulă tot pentru viteză excesivă. Pe locul al treilea se află vigilenţii poliţişti germani, care au ridicat 66 de permise româneşti. În majoritatea cazurilor era vorba despre consum de băuturi alcoolice.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
abateri,
rutier,
trafic,
soferi,
permis
/actualitate/topul-statelor-ue-in-care-romanii-au-ramas-fara-permis-6840069
6840069
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.