Topul jucatorilor a caror cota a explodat la CM

Postat la 05 iulie 2010 12 afişări

Esti la Mondiale, deci existi! Pe langa gloria si orgoliul cautate de nationale, Cupa Mondiala reprezinta si o adevarata vitrina pentru jucatori. Iar surprizele nu au fost numai neplacute: Franta sau Italia, dar si eliminarea Brazilei si Argentinei sunt dintre cele negative. Ghana, SUA, Uruguay, Japonia sau Paraguay au fost printre cele pozitive.

Gazzetta dello sport a alcatuit un top al jucatorilor de la Cupa Mondiala a caror cota a explodat in timpul turneului din Africa de Sud. De la Mascherano la Neuer, de la olandezul Van der Wiel la algerianul Belhadj, de la neamtul Ozil, la japonezul Honda! VEZI TOPUL celor mai spectaculoase "cresteri" de la Mondiale!

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
jucatori,
cota,
transfer
/actualitate/topul-jucatorilor-a-caror-cota-a-explodat-la-cm-6496309
6496309
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.