Topul contractelor de şosele în 2012: Reabilitări şi variante de ocolire, dar nicio autostradă nouă

Autor: Andreea Neferu Postat la 30 ianuarie 2013 15 afişări

Şase reabilitări de drumuri naţionale, trei construcţii de variante de ocolire şi o consolidare a unei şosele - acestea sunt principalele contracte semnate anul trecut de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Şase reabilitări de drumuri naţionale, trei construcţii de variante de ocolire şi o consolidare a unei şosele - acestea sunt principalele contracte semnate anul trecut de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).Niciun contract de construcţie a unei autostrăzi nu a fost semnat anul trecut, în ciuda faptului că încă de la jumătatea anului au fost scoşi la licitaţie peste 100 de kilometri de autostrăzi, cu o valoare estimată la aproape un miliard de euro. Topul celor mai mari zece contracte de infrastructură semnate anul trecut de CNADNR însumează circa 226 de milioane de euro, de peste 5 ori mai puţin decât clasamentul similar din anul 2011. Explicaţia micşorării acestei sume vine şi din faptul că anul trecut Ministerul Transporturilor, în subordinea căruia se afla CNADNR, a rămas cu un buget mai mic după rectificarea din vară.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şose,
drumuri,
autostrăzi,
Reabilitări
/actualitate/topul-contractelor-de-sosele-in-2012-reabilitari-si-variante-de-ocolire-dar-nicio-autostrada-noua-10533285
10533285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.