Topul celor mai mari salarii din economie in 2009

Postat la 29 septembrie 2010 17 afişări

Cele mai mari salarii inregistrate anul trecut in Romania au fost incasate in banci, sapte dintre primii 10 cel mai bine platiti angajati din economie lucrand in institutii de credit pe pozitii de top management.

Potrivit datelor centralizate la ANAF, cinci bancheri au avut in 2009 castiguri salariale nete reprezentand echivalentul a peste un milion de euro fiecare, cu toate ca anul trecut profiturile bancilor pe care le conduc au inregistrat scaderi de profit cu doua cifre, dupa standardele internationale de raportare financiara.

Aceasta situatie apare ca o adevarata sfidare la adresa crizei din economie si nu este specifica Romaniei. In Vest, scandalurile privind politicile de bonusare din banci s-au tinut lant in ultimii doi ani, pe piata circuland informatii despre manageri de top care au preferat sa recurga la concedieri de personal pentru ca bonsurile conducerii sa nu fie afectate.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/topul-celor-mai-mari-salarii-din-economie-in-2009-7430999
7430999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.