Topul celor mai "grase" orase din SUA

Postat la 24 martie 2010 24 afişări

Lupta cu obiceiurile daunatoare se dovedeste, cel mai adesea, una extrem de solicitanta. A constatat-o pe propria piele Jamie Oliver, in timp ce incerca sa salveze o parte din "Cea mai grozava natiune a lumii".

Multa lume stie de cruciadele bucatarului britanic, duse impotriva alimentatiei nesanatoase. In Marea Britanie a anului 2006, emisiunea "Jamie's School Dinner" a avut drept spatiu de manevra o scoala britanica tipica. Expertul in gastronomie a incercat sa inlocuiasca aici felurile daunatoare (dar gustoase) care li se serveau copiilor cu alimente de o valoarea nutritiva crescuta (mai putin apetisante, e drept). Desi initial a intampinat rezistenta celor mici (s-a confruntat cu o revolta cand a interzis produsele "junk food" in scoala), Jamie a reusit sa schimbe modul de abordare a ceea ce ajunge in farfuriile lor.

Cititi mai multe despre orasele americane cu probleme de obezitate pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/topul-celor-mai-grase-orase-din-sua-5774331
5774331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.