Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Autor: Cătălina Butan Postat la 28 martie 2013 18 afişări

Băncile britanice trebuie să strângă 25 de miliarde de lire în capital până la sfârşitul anului, pentru a acoperit eventualele pierderi generate de creditele nepeformante, sumă sub aşteptările investitorilor, potrivit băncii centrale a Marii Britanii.

Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Băncile britanice obligate să strângă 25 mld. lire pentru acoperirea pierderilor

Băncile britanice trebuie să strângă 25 de miliarde de lire în capital până la sfârşitul anului, pentru a acoperi eventualele pierderi generate de creditele nepeformante, sumă sub aşteptările investitorilor, potrivit băncii centrale a Marii Britanii.

Acţiunile firmei de brokeraj ICAP în scădere

Acţiunile firmei de brokeraj britanică ICAP au scăzut miercuri după ce compania a anunţat investitorii să se pregătească pentru un profit peste aşteptări al companiei pentru anul trecut.

Atacurile cibernetice încetinesc serviciile de internet

Unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din toate timpurile încetineşte serviciile de internet, după ce ţinta sa a fost un grup european specializat în blocarea conţinutului dăunător pe internet.

Citit mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financial times,
top,
banci
/actualitate/top-3-subiecte-in-financial-times-de-astazi-10696353
10696353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.