Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Postat la 22 ianuarie 2013 12 afişări

Blocuri de apartamente din clădiri de birouri

Dezvoltatorii imobiliar vor putea converti clădirile de birouri în blocuri de apartamente fără permisiunea consiliului municipal, în cadrul unui plan radical de măsuri administrative pregătit în Marea Britanie.

Bundesbank: Atenţie la tiparniţele de bani

Preşedintele băncii centrale a Germanie Bundesbank avertizează că eroziunea băncilor centrale la nivel mondial ameninţă să declanşeze un val de depreciere a monedelor naţionale fără precedent pe care marile economii le-au evitat până în prezent în actuala criză.

Obama şi plasa de siguranţă socială

Obama a lansat un discurs vehement în a doua investire oficială ca preşedinte al SUA în care a apărat rolul intervenţionist al statului în societate şi misiunea autorităţilor de a asigura o plasă de siguranţă socială.

Pentru ediţia online, vizitaţi www.ft.com

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Financial Times
/actualitate/top-3-subiecte-in-financial-times-de-astazi-10516331
10516331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.