Tomac: PSD, principalul benerificiar politic în urma declaraţiilor lui Vlad Voiculescu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 martie 2021 37 afişări

Principalul beneficiar politic al afirmaţiilor lui Vlad Voiculescu despre datele privind pandemia este PSD, care „va defila patru ani cu acest mesaj: românii sunt minţiţi de guvernanţi”, apreciază europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Tomac: PSD, principalul benerificiar politic în urma declaraţiilor lui Vlad Voiculescu

„Cui servesc afirmaţiile lui Vlad Voiculescu? Ajută ele USR? Sunt ȋn favoarea PNL? Principalul beneficiar politic este PSD, care va defila 4 ani de acum ȋncolo cu acest mesaj: românii sunt minţiţi de guvernanţi ȋn ceea ce priveşte pandemia”, afirmă Eugen Tomac.

El spune că Vlad Voiculescu trebuie să aducă dovezi ȋn sprijinul celor afirmate, altfel nu are decât o singură soluţie - să-şi prezinte demisia

„Din acest motiv, pentru că miza este foarte mare şi toţi cetăţenii României sunt profund dezamăgiţi de tot ce se întâmplă, Vlad Voiculescu are obligaţia politică şi morală să aducă dovezi ȋn sprijinul celor afirmate, altfel nu are decât o singură soluţie, să-şi prezinte demisia! Nu te poţi juca cu destinele unei naţiuni ţinută captivă de un an de zile, sub o presiune fără precedent. Cine îşi asumă să lupte pentru adevăr, s-o facă până la capăt, altfel nu va mai avea niciun pic de credibilitate”, conchide Eugen Tomac.

Violeta Alexandru spune că afirmaţii politice de genul „nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19“ nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea. În replică, Vlad Voiculescu afirmă că înainte de alegerile parlamentare, din calculul incidenţei la 14 zile, au fost „pierdute“ vreo două zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tomac,
voiculescu,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.