Tomac: Partidul Mişcarea Populară şi-a depus actele de înfiinţare, suntem parteneri ai preşedintelui

Postat la 23 iulie 2013 50 afişări

Deputatul Eugen Tomac a anunţat, marţi, că Partidul Mişcarea Populară, formaţiune pe care o conduce interimar, şi-a depus la Tribunal actele pentru înfiinţare, el prezentând, într-o conferinţă de presă, echipa de conducere precum şi sigla şi simbolul PMP, mărul.

Tomac: Partidul Mişcarea Populară şi-a depus actele de înfiinţare, suntem parteneri ai preşedintelui

 La conferinţa de presă au participat, alături de Tomac, Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Tedor Baconschi, Adrian Papahagi şi Cristian Petrescu.

Tomac a declarat că Mişcarea Populară se constituie ca şi partid la dorinţa populaţiei, scopul politic iniţial fiind obţinerea unui scor bun la europarlamentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tomac-partidul-miscarea-populara-si-a-depus-actele-de-infiintare-suntem-parteneri-ai-presedintelui-11144744
11144744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.