Tokyo rationalizeaza livrarile de electricitate: Intreruperi controlate de curent pana la sfarsitul lui aprilie

Postat la 14 martie 2011 14 afişări

Compania Tokyo Electric Power (TEPCO) a inceput sa efectueze intreruperi controlate ale furnizarii de electricitate, masurile urmand sa se mentina cel putin pana la sfarsitul lunii aprilie si sa afecteze transportul feroviar si activitatile companiilor, relateaza agentia Kyodo in pagina online.

Primele zone care au fost supuse masurilor au fost prefecturile Ibaraki, Shizuoka, Yamanashi si Chiba, potrivit unui oficial TEPCO. Tokyo si alte opt prefecturi au fost impartite in cinci grupuri, fiecare urmand sa inregistreze pene de curent controlate de trei pana la sase ore, prin rotatie, potrivit companiei. Anterior, purtatorul de cuvant al Guvernului nipon, Yukio Edano, a criticat compania TEPCO, precizand ca biroului premierului nu era corect informat in legatura cu o serie de masuri, cum ar fi cele legate de zonele vizate de penele de curent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tokyo-rationalizeaza-livrarile-de-electricitate-intreruperi-controlate-de-curent-pana-la-sfarsitul-lui-aprilie-8060844
8060844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.