Tiruri de artilerie ale Coreei de Nord în Marea Galbenă

Postat la 09 august 2010 39 afişări

Coreea de Nord a efectuat luni mai multe tiruri de artilerie în Marea Galbenă, într-o zonă frontalieră sensibilă cu Corea de Sud, în timp ce tensiunile dintre cei doi vecini s-au intensificat, a anunţat un oficial guvernamental de la Seul.

"Bateriile nord-coreene au efectuat tiruri în mare astăzi, în largul coastei vestice", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării. Potrivit agenţiei sud-coreene Yonhap, armata nord-coreeană a efectuat aproximatvi 100 de tiruri. Aceste tiruri intervin în timp ce Coreea de Sud desfăşoară, luni, cea de-a cincea şi ultima zi a manevrelor navale în apropiere de zona de frontieră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tiruri-de-artilerie-ale-coreei-de-nord-in-marea-galbena-6822128
6822128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.