Ţiriac va finaliza în toamnă complexul de agrement Stejarii Country Club, investiţie de 18 milioane euro

Postat la 22 august 2013 858 afişări

Complexul de agrement Stejarii Country Club, dezvoltat de omul de afaceri Ion Ţiriac în pădurea Băneasa, din nordul Capitalei, va fi finalizat în această toamnă, după o investiţie de aproximativ 18 milioane de euro.

Ţiriac va finaliza în toamnă complexul de agrement Stejarii Country Club, investiţie de 18 milioane euro

 Desfăşurat pe o suprafaţă de 22.000 metri pătraţi şi construit pe trei nivele, clubul va reuni, printre altele, un centru de fitness, piscine, patru terenuri de tenis interioare şi exterioare, care pot fi folosite în orice sezon, fiind acoperite cu o zgură specială utilizată la Turneul de la Stuttgart, două terenuri de squash, două terenuri de platform tennis, o pistă de alergare, zone de relaxare şi un centru SPA, se arată într-un comunicat al complexului.

În vecinătatea clubului va fi amenajat un driving range pentru pasionaţii de golf, care va putea găzdui până la 20 de jucători simultan.

Construcţia va avea trei cupole de sticlă şi un acoperiş verde din gazon, care se va întinde pe o suprafaţă de 6.000 mp.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tiriac-va-finaliza-in-toamna-complexul-de-agrement-stejarii-country-club-investitie-de-18-milioane-euro-11266110
11266110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.