Tiriac: Nu am folosit nimic din aceste imprumuturi de la FMI pentru a pune masina in miscare.

Postat la 07 martie 2011 14 afişări

Omul de afaceri este destul de retinut in ceea ce priveste anul economic 2011, ceea ce contrasteaza cu manifestarea PDL, partidul de guvernamant, care sarbatoreste deja iesirea din criza, iar premierul Boc este considerat salvatorul natiunii.

Omul de afaceri Ion Tiriac, probabil cel mai bogat roman, este destul de rezervat in privinta afirmatiei categorice potrivit careia economia romaneasca va iesi din criza la finalul primului trimestru. El crede ca 2011 va fi ca 2010 si vom iesi din criza in 2012. Primele semne de iesire din criza vor fi revenirea increderii in banci si reluarea creditarii.

"Bancile au foarte multi bani in acest moment, chiar si in Romania exista bani in banci, insa acestea sunt tot atat de prudente sau hiperprudente ca nu stiu unde, cum, ce si cui sa-i mai dea bani. Pe de alta parte, relatiile intre banci sunt aproape inghetate pentru ca fiecare isi apara colacul de salvare", a mentionat Tiriac la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV (www.stirileprotv.ro/dupa20deani).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tiriac,
FMI,
Boc,
tara,
criza
/actualitate/tiriac-nu-am-folosit-nimic-din-aceste-imprumuturi-de-la-fmi-pentru-a-pune-masina-in-miscare-8036116
8036116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.