Tineri Manageri de top 2018: Bogdan Voica, CEO, Coldwell Banker Affiliates Of Romania

Autor: Andra Stroe Postat la 21 iulie 2018 781 afişări

Tineri Manageri de top 2018: Bogdan Voica, CEO, Coldwell Banker Affiliates Of Romania

In toamna anului trecut a preluat conducerea Coldwell Banker România, companie care împreună cu afiliaţii are o echipă formată din peste 120 de brokeri şi consultanţi imobiliari.

Bogdan Voica crede că fiecare etapă din activitatea sa profesională a participat la următoarele, astfel încât formarea sa în piaţa financiară (la BancPost sau Deloitte) sau creativitatea şi experienţa implementării proiectelor de amenajare a clădirilor de birouri (MioDino) i-au fost de folos în activitatea ulterioară de consultant imobiliar specializat în proprietăţi comerciale sau birouri (JLL, Chayton Capital, Skanska). „De asemenea, alegerile mele de a aborda proiecte dificile în perioade lejere sau foarte dificile ale pieţei imobiliare au ajustat profilul meu spre ceea ce reprezint astăzi. Niciun client nu a fost nesemnificativ şi am reţinut fiecare provocare din fiecare proiect, având o singură constantă: buna-credinţă.”

Licenţiat al Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti (2000), Bogdan Voica a absolvit şi cursurile de master Business Consulting la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Administraţie şi Afaceri (2014). De-a lungul carierei, a avut ocazia de a participa la numeroase cursuri organizate de entităţi active pe segmentul imobiliar, de construcţii sau tehnologie la nivel european.

„Fiecare nouă etapă profesională a avut provocările ei şi de fiecare dată am încercat să trec printr-o perioadă dificilă abordând frontal şi radical ceea ce părea o problemă de nerezolvat la acel moment. În timp am învăţat că fiecare problemă întâmpinată a fost de fapt un test pe care l-am trecut învăţând lecţii valoroase.”

În ce priveşte planurile pe termen lung, spune că peste zece ani se vede implicat în proiecte care nu sunt limitate de graniţe frontaliere.


40 de ani  

CEO  

Coldwell Banker Affiliates Of Romania

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.