Cum poţi să faci bani din reţelele de socializare. O tânără de doar 16 ani câştigă 4 milioane de dolari pe an

Autor: Andra Stroe Postat la 23 decembrie 2020 19723 afişări

Cum poţi să faci bani din reţelele de socializare. O tânără de doar 16 ani câştigă 4 milioane de dolari pe an

Cea mai mare vedetă a TikTok, Charli D'Amelio, în vârstă de 16 ani, a decis să investească o parte din banii pe care îi câştigă într-o aplicaţie bancară pentru adolescenţi, scriu cei de la CNN.

D'Amelio, care câştigă aproximativ 4 milioane de dolari pe an din TikTok, a investit în aplicaţia bancară Step, destinată adolescenţilor. Step le permite adolescenţilor să îşi deschidă un cont bancar şi un card Visa fără taxe, părinţii pot stabili linii directoare pentru cheltuielile copiilor lor, iar utilizatorii pot trimite şi primi bani. Compania spune că nu există un sold minim.

Step are în spate şi alţi investitori celebri, printre care Justin Timberlake şi Eli Manning. „Executivi de renume din companii ca Facebook, Square, Venmo şi Visa" s-au alăturat, de asemenea, companiei, conform unui comunicat de presă citat de CNN.

Imensa bază de fani din social media a tinerei D'Amelio face parte dintr-un element demografic cheie pentru Step. Ea are 100 de milioane de urmăritori pe TikTok, 34,5 milioane pe Instagram şi 4,9 milioane pe Twitter.

D'Amelio a devenit cunoscută pe TikTok în iulie 2019 şi de atunci a apărut într-o reclamă din Super Bowl din 2020 şi într-un videoclip muzical al artistei Jennifer Lopez.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adolescenti,
aplicatie,
decizie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.