Tiberiu Niţu: CE şi cei care doresc binele ţării vor ca procedura numirii la conducerea Ministerului Public să se finalizeze. Cum a decurs audierea la CSM

Postat la 08 mai 2013 21 afişări

Tiberiu Niţu, propus procuror general al României, a declarat miercuri, după audierea sa la CSM, că speră să obţină un aviz pozitiv, precizând că CE şi toţi cei care doresc binele ţării vor ca procedura numirii în funcţiile de conducere de la Ministerul Public să se finalizeze.

Tiberiu Niţu: CE şi cei care doresc binele ţării vor ca procedura numirii la conducerea Ministerului Public să se finalizeze. Cum a decurs audierea la CSM

 "A fost foarte bine, aţi văzut şi dumneavoastră", a spus Tiberiu Niţu la finalul audierii sale de către membrii Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Întrebat ce notă şi-ar da el pentru prestaţia de la CSM, Niţu a răspuns că îi lasă pe cei în drept să evalueze. El a apreciat că s-a prezentat mai bine decât la precedenta audiere.

Întrebat despre emoţiile pe care le-a arătat în timpul audierii, Tiberiu Niţu a spus că "orice examen implică şi emoţii", adăugând că este emoţionat şi în faţa jurnaliştilor.

"Avizul Consiliului este foarte important. Deosebit de important este şi faptul că şi Comisia Europeană şi toţi cei care doresc binele, şi-al ţării, şi-al Ministerului Public, doresc ca această procedură să se finalizeze", a mai declarat Tiberiu Niţu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tiberiu-nitu-ce-si-cei-care-doresc-binele-tarii-vor-ca-procedura-numirii-la-conducerea-ministerului-public-sa-se-finalizeze-cum-a-decurs-audierea-la-csm-10861519
10861519
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.