The Exp Group estimează afaceri de un milion de euro în al treilea an de activitate în România

Autor: Ana Raduta Postat la 12 decembrie 2011 28 afişări

The ExP Group, companie care activează pe piaţa de training şi calificări profesionale estimează că va încheia anul 2011 cu afaceri de aproape un milion de euro şi va atinge pragul de rentabilitate, după trei ani de activitate în România.

"Pentru The ExP Group, strategia pe 2012 vizează consolidarea activităţii, prin creşterea ofertei de certificări profesionale pe piaţa locală şi intrarea pe profit", a declarat Matilda Crossman, CEO al The ExP Group pentru Europa Centrală şi de Est. Aceasta apreciază că anul 2011 a fost unul provocator pentru majoritatea clienţilor, din cauza contextului economic intern şi extern. "Clienţii noştri strategici au continuat să investească în programe educaţionale de recunoaştere internaţională pe mai multe funcţii cheie de business şi au planuri robuste pentru viitor, adaptate la mediul economic şi perspectiva imediată", a adăugat Matilda Crossman.

The ExP Group este unic furnizor pe piaţa din România de programe de training şi calificare profesionale recunoscute internaţional, pentru specialiştii în controlling, marketing şi specialiştii în achiziţii. Certificările profesionale oferite de The ExP Group au fost accesate în principal de companii din domenii precum industria petrolului, industria telecomunicaţiilor sau companii de audit.

în 2010, compania a raportat o cifră de afaceri de 3,76 de milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
The Exp Group,
training
/actualitate/the-exp-group-estimeaza-afaceri-de-un-milion-de-euro-in-al-treilea-an-de-activitate-in-romania-9052055
9052055
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.