The City Limits: Maretia oraselor intr-un videoclip spectaculos - VIDEO

Postat la 10 mai 2011 63 afişări

Dominic Boudreault, un fotograf canadian, a realizat un fantastic videoclip in care a combinat imagini din mari orase din America de Nord. Filmul contine imagini ale celor mai importante locuri si monumente din Montreal, Quebec City, Toronto, New York si Chicago, toate facute pe timpul noptii.

Dominic Boudreault s-a folosit de o camera de inalta rezolutie pentru a obtine aceste imagini, pe care le-a imbinat, obtinand o fantastica calatorie prin marile orase ale Americii de Nord.

Scopul artistului, asa cum declara pe site-ul sau, a fost de a arata dualitatea dintre oras si natura. "Sunt intr-o continua cautare de perspective care sa transmita atat frumusetea, cat si viteza lumii in care traim", spune Dominic Boudreault.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Timelapse - The City Limits from Dominic on Vimeo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
The City Limits,
orase,
Dominic Boudreault
/actualitate/the-city-limits-maretia-oraselor-intr-un-videoclip-spectaculos-video-8257810
8257810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.