Termenul de contestare a raportului ANI ar putea creşte de la 15 la 45 de zile

Postat la 13 februarie 2013 15 afişări

Termenul în care raportul ANI privind o situaţie de incompatibilitate poate fi contestat de către cel vizat ar putea creşte de la 15 la 45 de zile, conform unei declaraţii făcute miercuri de către preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Întrebat dacă parlamentarii USL au căzut de acord pentru prelungirea la 45 de zile a termenului în care poate fi contestat raportul ANI privind incompatibilitatea, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat: "În principiu, da. Vom vedea exact ce s-a convenit finalmente în grupul de lucru, în Comisia de Statut".

Întrebat dacă acest acord al parlamentarilor USL nu contravine prevederii din Legea ANI, care stipulează un termen de 15 zile pentru contestarea raportului ANI, Antonescu a răspuns: "Nu ştiu exact juridic. În orice caz, cei de acolo vor armoniza textele de lege".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
contestare,
raport,
ANI
/actualitate/termenul-de-contestare-a-raportului-ani-ar-putea-creste-de-la-15-la-45-de-zile-10559105
10559105
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.