Teodorovici anunţă o nouă perioadă în care vor fi prezentate modificările la Codul fiscal: noiembrie

Postat la 02 noiembrie 2018 75 afişări

Modificările la Codul fiscal, care urmează să aibă o altă structură de la începutul anului viitor, vor fi prezentate în noiembrie, a afirmat, vineri, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici.

Teodorovici anunţă o nouă perioadă în care vor fi prezentate modificările la Codul fiscal: noiembrie

„Colegii din piaţă au văzut proiectele, ca să vedem ce rămâne. (...) Cele (n.red. – propunerile) care sunt de la începutul anului vor fi adoptate prin Ordonanţă de Urgenţă”, a mai spus Teodorovici.

Ministrul Finanţelor a făcut aceste declaraţii după ce a fost prezent la a 26-a ediţie a Galei „Topul Naţional al Firmelor Private din România 2017”, realizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.