Teodor Meleşcanu, nominalizat de Băsescu pentru şefia SIE: Am acceptat propunerea

Postat la 27 februarie 2012 11 afişări

Preşedintele Traian Băsescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Meleşcanu pentru funcţia de director al SIE. Senatorul a anunţat că a acceptat propunerea preşedintelui Băsescu şi precizează că s-a autosuspendat din calitatea de membru PNL.

"În temeiul art. 65, lit. h) din Constituţia României, preşedintele Traian Băsescu a propus Parlamentului numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a domnului Teodor Viorel Meleşcanu", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Teodor Meleşcanu urmează să fie audiat de comisia SIE, marţi la prânz fiind deja programată şedinţa plenului Parlamentului, pentru validarea noului director al SIE. Senator PNL a deţinut funcţii de ministru de Externe şi ministru al Apărării.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
melescanu,
nominalizare,
basescu,
sie,
propunere
/actualitate/teodor-melescanu-nominalizat-de-basescu-pentru-sefia-sie-am-acceptat-propunerea-9349610
9349610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.